Rejtély

Hova tűnt a HP új laptopja?

Érdekesség, hogy a Hewlett-Packard online boltjából mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül eltűnt a dv3500t névre hallgató noteszgép.

2008.10.30 13:57koac, ma.hu

A HP dv3500t laptopja megmagyarázhatatlan módon egyszer csak eltűnt a gyártó weboldalán található online boltból. Az esetet még érdekesebbé és egyben érthetetlenebbé teszi, hogy még egy hónapja sincsen, hogy a Hewlett-Packard piacra dobta ezt a modellt. A megjelenés dátuma egészen pontosan október 1-je volt.

A HP egyelőre nem jelentette be, hogy kivonta a gépet a forgalomból, és eleddig az ügyben történő megkeresésekre sem reagáltak.

Erről a noteszgépről egyébiránt tudni érdemes, hogy a 13.3 hüvelykes masinát a gyártó elsősorban a hasonló mérető MacBookok és Sony VAIO gépek konkurenciájának szánta. A bronzszínű készülékbe többek között egy GeForce 9300M GS grafikus vezérlőt is szereltek HP-ék, de említést érdemel a billentyűzetvilágítás is.

Talán megoldást jelenthet a rejtélyre, hogy a gép eltűnése nem sokkal azután történt, hogy bejelentették a 9400M-et, mely valamivel gyorsabb sebességre képes, mint az említett 9300M GS. Ettől függetlenül a HP részéről elég meglepő a dv3500t ilyetén való eltüntetése kevesebb mint egy hónappal a megjelenése után. A Hewlett-Packardtól eddig nem ezt szoktuk meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.