HP 1000

Előbukkan a HP Mini 1000

Amint a névből feltételezhető, egy netbookról van szó. A szegmens sikere még mindig töretlen, nem is csoda, hogy a versenybe a legnagyobbak is beszállnak.

2008.10.27 10:07Z., ma.hu

Az amazon.com oldalán a HP Mini noti árak erősen estek az elmúlt hetekben, ebből arra következetethettünk, hogy vagy egy új netbook-ot fog a cég bevezetni vagy pedig újabb termékkel egészítik ki a már meglévő sorozatot.

A HP Mini 1000 netbook a HP bolti oldalán tűnt föl először, és jelenleg csak korlátozott információmennyiség áll rendelkezésünkre a termékről. Egyelőre a következőket feltételezhetjük: a termék ára valahol 400 dollár környékén kezdődhet, a noti súlya pedig alig több mint egy kiló, ami egy picivel kevesebb, mint a HP Mini-note súlya. A készülék vastagsága is két centi körül várható, a bal és jobb egérgomb pedig a trackpad bal és jobb oldalának nyomásával aktiválható.

Valószínű, hogy a korábbi 8,9 hüvelykes képernyőméretnél nagyobb, 10 hüvelykes panelt kap a gép. Sajnos további paraméterekről egyelőre nincs információnk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.