Programajánló

Ingyen letölthető a lehallgathatatlan chat

Már nem csak Android mobilokra tölthető le a személyes adatok védelmét fejlett titkosítási protokollokkal védő alkalmazás.

2015.12.05 00:31ma.hu
Screenshot

Megjelent az állítólag még Edward Snowden által is használt Signal működő béta változata asztali gépekre is. A nyílt forráskódú alkalmazás segítségével kikerülhető, hogy a szolgáltató hozzáférjen az üzeneteinkhez.

Elérhető Androidra és iPhone-ra, természetesen ingyenesen.

Most megjelent az asztali számítógépre készült béta változata, amely a Chrome böngészőbe épülve szinkronizál az androidos verzióval (az iOS kompatibilitáson még dolgoznak), de önálló szoftverként is elérhető.

Szemben sok más ismert és népszerű chatprogrammal, a Signal nem tárolja az adatainkat - írja róla a hirado.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.