Új Xerox multifunkciós berendezések

Kiváló nyomtatási lehetőségek vállalatok számára

A Xerox Magyarország Kft. két új multifunkciós nyomtatóval jelent meg a piacon. A Phaser 3300MFP és a WorkCentre 4260 MFP a nyomtatáson túl fejlett szkennelési és faxolási fukciókkal is rendelkezik, így az eszközök használatával jelentősen lecsökken a dokumentumok és az információ kezelésére fordított idő.

2008.10.18 10:05Z., ma.hu

A kis és közepes munkacsoportoknak szánt Phaser 3300MFP nyomtat, másol, szkennel és színes faxok küldésére is alkalmas. A percenként 28 A4-es oldal kinyomtatására képes duplex-hálózatos eszközt a vállalat a Phaser 3200 MFP és a WorkCentre 4118x közé pozícionálta. Nagy teljesítményű festékkazettái, valamint a festéktakarékos üzemmód révén a berendezés gazdaságosan üzemeltethető. A berendezéssel színesben és fekete-fehérben is szkennelhetünk közvetlenül USB-csatlakoztatású meghajtóra, e-mailbe vagy hálózatra, így egyszerűen oszthatjuk meg és tárolhatjuk a dokumentumokat.

A Phaser 3300MFP Scan to PC Desktop® szoftverrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a nyomtatóról közvetlenül a számítógép asztalára küldjük a megtekintésre, szerkesztésre vagy mentésre szánt anyagot. A termék továbbá 50 lapos multifunkciós tálcát is tartalmaz, amely különböző súlyú és méretű papírok széles skáláját kezeli a képeslaptól a szabvány méretű dokumentumokig. A nagyobb teljesítményigényű irodák számára a WorkCentre 4260 az ideális választás. A fejlett funkciókkal ellátott gép a Xerox jelenleg leggyorsabb asztali multifunkciós berendezése, amely 53 A/4 oldalt nyomtat percenként.

„A vállalatok mind olyan megbízható berendezést akarnak, amely felgyorsítja munkájukat. Az új termékek megalkotásakor legnagyobb teljesítményű multifunkciós nyomtatóink technológiájából merítettünk, hogy elérhetővé tegyük azt akár a legkisebb vállalkozások, számára is, megkönnyítve ezáltal a dokumentumkezelést” – mondta Kányi Tamás, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának vezetője.

A WorkCentre 4260 hasznos munkafolyamat-kezelő eszközöket is tartalmaz megfizethető áron. Az igazolványmásoló funkcióval a dolgozók időt takaríthatnak meg, hiszen a személyigazolvány vagy a biztosítási kártya mindkét oldalát a papírlap egy oldalára tudják másolni. Ez a funkció különösen a pénzügyi intézmények számára hasznos, amelyek a különböző banki műveletek adminisztrálásához gyakran fénymásolnak iratokat.

A faxok e-mailbe való továbbítása szintén idő- és egyben papírtakarékos megoldás, a beérkező faxokat ugyanis automatikusan egy megadott e-mail címre irányíthatjuk. A WorkCentre 4260 automatikus kétoldalas nyomtatási feladatokat is végez, és Save Print alkalmazása révén a gyakran használt dokumentumokat a merevlemezes meghajtón tárolhatjuk, hogy bármikor azonnal kinyomtathassuk őket. A berendezés egyidejűleg több műveletet is tud kezelni, így a felhasználók egyszerre tudnak nyomtatni, másolni, szkennelni vagy faxolni.

Ha egy nyomtatási feladatot meg kell szakítani például a megfelelő méretű papír átmeneti hiánya miatt, a Print Around funkció gondoskodik róla, hogy a többi nyomtatás rendben folytatódjon, és a munka ne álljon le feleslegesen. A WorkCentre 4260-hoz egyszerűen kezelhető, 18 centiméter átmérőjű, színes, grafikus érintőképernyő is tartozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.