Média

A változás gyönyöre - kezdődik az Internet Hungary

Az esemény célja az, hogy az információs társadalom és a digitális gazdaság hazai és nemzetközi képviselői közösen tekintsék át az internet által nyújtott lehetőségeket.

2015.09.29 07:14MTI

Kedden kezdődik Siófokon a kétnapos Internet Hungary konferencia, az üzletág legnagyobb hazai tanácskozása.

A változás gyönyöre mottóval szervezett, sorrendben tizenhetedik éve megtartott rendezvényen mintegy kétszáz előadó szólal fel a körülbelül másfél ezer résztvevő előtt - közölték a szervezők, jelezve: az esemény célja az, hogy az információs társadalom és a digitális gazdaság hazai és nemzetközi képviselői közösen tekintsék át az internet által nyújtott lehetőségeket, fejlődési irányokat, gyakorlati alkalmazásokat.

Ennek megfelelően a tanácskozáson külön szekciókban foglalkoznak a digitális gazdaság lehetőségeivel - ezen belül az évek óta napirenden lévő és új technikák kihasználásával - az online média nyújtotta lehetőségekkel, a piacon feltűnt vagy várható új üzleti modellek kihívásaival, az értékesítést támogató digitális eszközökkel, a közösségi média új üzleti modelljeivel vagy éppen a digitális hirdetési eszközök hatékonyságának mérésével.

Nemzetközi cégek szakemberei és külföldi előadók mellett felszólal az idei Internet Hungaryn Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, valamint Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.