Lenovo A62

Stabilitást hoz a vállalatoknak a Lenovo asztali számítógépe

A Lenovo bemutatta új asztali számítógépét, a A62-őt, amely a valaha volt egyik legköltségkímélőbb és -stabilabb ThinkCentre. Az A62 a piac legkörnyezetbarátabb gépei közé tartozik, amely olyan különlegességekkel rendelkezik, mint például a Dash 1.1 néven futó távmenedzsment-rendszer.

2008.09.08 18:55Z., ma.hu

„Az IT-részlegek, különösen az üzleti életben, nem szeretik a változásokat” – mondta Dilip Bhatia, a Lenovo globális asztali számítógép üzletágáért felelős marketingigazgatója. „Az új ThinkCentre A62 leginkább olyan üzleti felhasználók számára lett kifejlesztve, akik a számítógépek vásárlásakor hosszabb távban gondolkodnak és kitűnő teljesítményt, emellett könnyű kezelhetőséget és környezetbarát tulajdonságokat várnak el egy korszerű számítógéptől.”

A Lenovo számítógépe 15 hónapig garantáltan változatlan marad, mivel az AMD üzleti célú processzorát alkalmazza. A gépre installált Dash 1.1 egy olyan opcionálisan választható, költségkímélő, könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a rendszer távmenedzsmentjét, beleértve a bootolást és a frissítések feltelepítését is. A Lenovo ThinkVantage pedig egy olyan alkalmazáscsomag, amely jelentősen megkönnyíti a számítógép kezelését, miközben fokozza annak hatékonyságát, és csökkenti teljes élettartamra vetített költségét, így lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy figyelmüket más problémákra irányítsák. Az Express Repair segítségével kevesebb mint három perc alatt számos rendszerhibát oldhatunk meg anélkül, hogy megzavarnánk a futó alkalmazásokat vagy bármilyen adat elveszne.

Az A62-őt a Lenovo díjnyertes szervizháttere, és modelltől függően egy vagy három éves garancia támogatja. A ThinkCentre A62 a Lenovo viszonteladóinál lesz megvásárolható. A minél környezetbarátabb üzemelés érdekében a gép párosítható a 19 hüvelykes képátlójú ThinkVision L197w monitorral, amelynek alacsony fogyasztására az EPEAT “Arany” minősítése a garancia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.