Mi jöhet még?

Újabb Apple esemény szeptember 9.-re

Let's Rock! Ez a jelmondata a jövő héten San Franciscóban megrendezésre kerülő Apple eseménynek. A részletekről még csak pletykák terjengenek, konkrétumok - a szokásokhoz híven - nincsenek.

2008.09.03 19:44ma.hu

És hogy mire számíthatunk az eseményen? Csak találgatni tudunk. A digg.com alapítója, Kevin Rose új iPod nano-ra tippel, amit alátámaszt az a tény is, hogy ezt a terméket legutóbb tavaly frissítették, a termékciklus igencsak a vége felé jár. Kevin Rose amúgy is elég szavahihető, már amikor Apple-pletykákkal kapcsolatosan nyilvánul meg.

Szintén Kevin állítja azt, hogy a kaliforniai cég kicsit kikozmetikázza az iPod touch termékvonalat is, és nem tartja kizártnak, hogy az árak is csökkenni fognak. Mások szerint az Apple megszünteti az iPod classic termékvonalat, egyéb források ezt cáfolják.

Az iTunes 8 érkezése viszont biztosnak tűnik. Az iPodmenedzselő szoftver a pletykák szerint új tulajdonságokkal fog gazdagodni, de biztosat senki sem tud mondani és mi sem szeretnénk további találgatásokba bonyolódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.