4000 mAh-es akkumulátor

Okostelefon: egy feltöltéssel negyven napig

A mai, egy napot sem bíró készülékek között megdöbbentően sokáig használható egyetlen feltöltéssel a Lenovo okostelefonja.

2014.09.18 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Lenovo

Hivatalosan szeptember 17-én indította útjára a Lenovo hazánkban két új okostelefonját, az S850-es és az S860-ast, melyek közös jellemzője a négymagos processzor és a Lenovo saját fejlesztésű appjainak használata. Lássuk kicsit részletesebben, mire is képesek az új modellek!

A nagy teljesítményű, egész napos használatra alkalmas telefont kereső mobil felhasználók igényeinek kielégítésére kifejlesztett Lenovo S860 40 napig terjedő készenléti időt és 3G hálózaton keresztüli, 24 óráig terjedő beszélgetési időt, valamint az alkalmazások gyors egyidejű futtatásához - beleértve a videók és más multimédiás tartalmak lejátszását - négymagos processzort és 2 GB-nyi RAM-ot kínál.

Nagykapacitású akkumulátora még a felhasználók más eszközeinek útközben való feltöltését is lehetővé teszi a mellékelt mikro USB kábel segítségével. 4000 mAh-es akkumulátorának köszönhetően egyetlen töltéssel akár 3 napon át használható a készülék.

A divatos eszközöket kedvelőknek kínálja a vállalat a vékony és könnyű, teljesen üveg kivitelű Lenovo S850-et. A készülékváz egy igazi igáslónak ad otthont, amely négymagos MTK processzorral, 13 MP-es hátoldali és 5 MP-es előlapi kamerával, valamint a tartalmak nagy felbontásban való megtekintésére nagyméretű, 5 hüvelykes kijelzővel érkezik.

A 140 grammos tömegű készülékbe 1 GB RAM került, 2150 mAh-s akkumulátorával ideális körülmények között elérhető a 25 órás beszélgetési idő is. Dual-SIM kialakítása révén egyszerre két, mikro méretű SIM-kártyát is be tud fogadni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.