Floating Arc fémes kialakítás

LG G3 Beat: lézeres élességállítás a középkategóriában

Forrás:LG

Kategóriájában legnagyobbnak számító, 5,0 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, a képernyő házhoz viszonyított aránya 74,1%-os, ami a középkategóriás okostelefonok piacán a legmagasabb érték. Az LG G3 Beat vékony kerettel, valamint 2540 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A készülék ugyanazt a Floating Arc kialakítást kapta, amellyel elsőként az LG G3 büszkélkedhetett.

A lézeres automatikus élességállítás (Laser Auto Focus) révén a G3 Beat egy lézersugár használatával megméri a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így minden eddiginél gyorsabban tud a fontos pillanatokra fókuszálni. Az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) jóvoltából az élességállításhoz és a fénykép elkészítéséhez elegendő megérinteni a kívánt pontot a kijelzőn, így a kétlépéses művelet immáron egyetlen mozdulattal végrehajtható.

A kézmozdulattal történő fényképezés révén a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a kijelző előtt, hogy automatikusan elindítson egy 3 másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítése előtt. Az intelligens billentyűzet megtanulja a felhasználó írási stílusát, ami gyorsabb szövegbevitelt eredményez, 75%-kal kevesebb hibával.

Az LG G3 Beat július 18-án kerül piacra Dél-Koreában, majd az azt követő hetekben jelenik meg Európában és a FÁK országaiban. Az LG G3 Beat Európában és a FÁK országaiban LG G3 S néven lesz kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.