Akcióban a Street View

A Google megvalósította az időutazást!

A múltba és vissza lehet utazni a Google segítségével - a jövő még várat magára.

2014.04.27 00:30MTI
Forrás: Google Maps

Az időben is utazhatnak már a Google Maps online térképes szolgáltatás felhasználói: egy új funkcióval nyomon követhetik a fényképes emlékek feljegyzése óta eltelt változásokat.

Aki mindig is időutazásról álmodozott, annak most meg is van rá a lehetősége - mondta el Vinay Shet, a Google Streetview termékigazgatója az új funkció bemutatásakor.

A Google segítségével például végigkövethető a brazil világbajnokságra készült futballstadion felépülésének, a 2011-es cunami által lerombolt japán területek újjáépítésének, vagy az új New York-i World Trade Center főtornya felépítésének folyamata.

"A mai gyerekek ötven év múlva újra megtalálhatják az utcákat, ahol ifjúságukat töltötték" - mondta Urs Hölzle, a Google infrastruktúráért felelős alelnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.