Nokia Treasure Tag

Gyakran felejti otthon pénztárcáját?

Mindenre tud megoldást a technika, csak ne felejtsük el használni.

2014.02.22 11:05Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A Nokia Treasure Tag kiegészítőnek köszönhetően a Nokia Lumia telefon azonnal jelez, amint a Treasure Taghez rögzített tárgy kikerül a Bluetooth hatósugarából. A körülbelül gyufásdoboz méretű, 30x30x10 mm-es és 13 grammos eszköz olyan kiegészítő, amivel elkerülhető az asztalon hagyott pénztárca, telefon, kulcscsomó miatti lázas kapkodás és keresgélés.

A Nokia Treasure Tag párosítása a Nokia Lumia Black frissítéssel rendelkező Nokia Lumia készülékekkel NFC vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges. Az első alkalommal a készülék felajánlja a Nokia Treasure Tag alkalmazás letöltését az Áruházból, a telepítést követően pedig a telefonhoz akár négy Tag is párosítható, amelyekhez az applikáción belül külön ikonok vagy fotók rendelhetők. Amellett, hogy a kiegészítő és az okostelefon is hangosan jelez, ha egy adott tárgytól messzebb kerül tulajdonosa, a HERE navigációs és térképalkalmazás is segít a keresésben.

Fehérben, feketében, valamint ciánkék és citromsárga színekben lesz kapható a kiegészítő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.