Tollal a digitális rajzolásért

Lenovo Miix2: a kis tabletek között a legnagyobb

35 dekagramm, négy mag és előre telepített Microsoft Office.

2013.10.25 21:25Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az új Lenovo Miix2 táblagép 8 hüvelykes, Windows 8.1-et futtat. Az alig 8 milliméter vastag és 350 grammot nyomó tablet 16:10 képarányú, szélesvásznú élményt nyújt. A 10 pontos multi-touch WXGA kijelző 800x1280 képpontos felbontást kínál, 178 fokos látószög mellett. A két webkamerával - 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi - felszerelt tabletet a videóchatelésre és fotómegosztásra tervezték.

Mi rejlik a motorháztető alatt? Intel Atom S architektúrára épülő négymagos processzor és Clear Video HD technológiát alkalmazó, integrált Intel HD Graphics (Gen7) grafikus adapter. Videókhoz, zenékhez és fényképekhez készült, 128 GB-os maximális méretű, beépített eMMC tárolóval bír, amely legfeljebb 32 GB-tal bővíthető a micro-SD csatlakozón keresztül.

A tablethez toll és eltávolítható fedőlap vásárolható. A fedőlap megvédi a képernyőt, amikor nem használjuk, és a tartalmak megtekintésekor a tablet állványaként szolgál. A toll rajzoláshoz, vázlatkészítéshez vagy jegyzeteléshez használható.

A Microsoft Office Home & Student 2013-at előre telepítve tartalmazó tablet valamivel 100 ezer forintos ár felett lesz kapható hazánkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.