Olvadás

Egy cégben működik tovább az [origo] és az iWiW

A vállalatcsoporton belüli konszolidációs folyamatok eredményeként az IWIW Kft. 2008. június 30-án beolvad az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.-be. A felhasználókat semmilyen tekintetben nem érinti a cégjogi módosítás.

2008.07.01 09:00Z., ma.hu

Szabó Márton, az IWIW Kft. ügyvezető igazgatója a beolvadást követően az [origo] Zrt. külsős, stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik tovább, új üzleti területek felkutatásában, termékfejlesztési koncepciók kialakításában, illetve az iWiW platformstratégiájának kidolgozásában és bevezetésében vesz részt.

Várady Zsolt, a legnépszerűbb magyar közösségi oldal alapítója, ugyancsak külsős tanácsadóként folytatja munkáját, közösségi és egyéb web 2.0-ás alkalmazások indításában vállal szerepet. Az Origo Zrt. az IWIW Kft. teljes körű jogutódjaként működik majd, így természetesen annak minden kötelezettségvállalása érvényben marad.

A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, kiemelkedően legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett. Három és fél milliónál több regisztrált felhasználó életének szerves része, vagyis népszerűsége kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül egész Magyarországra kiterjed. Rengetegen vannak azok, akik számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel.

Sokan csak azért lépnek fel a világhálóra, hogy az iWiW révén megerősítsék, továbbfejlesszék személyes kapcsolatrendszerüket, akik pedig korábban is rendelkeztek interneteléréssel, a szolgáltatás révén válnak napi felhasználókká. Az iWiW nemcsak a magyar internet vezető közösségi portálja, hanem igazi „web 2.0”-s szolgáltatás is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.