A támadás sikertelen maradt

Hackerek támadták meg az Apple vállalati számítógépeit

Hackerek támadták meg az Apple Inc. vállalati számítógépeit.

2013.02.19 20:00MTI

Az Apple szerint ugyanarról a csoportról van szó, amelyik a Facebook ellen intézett támadást.
   
A közlemény szerint a támadás sikertelen maradt, a hackereknek néhány Macintosh gépet sikerült feltörniük, de a jelek szerint adatokat nem sikerült eltulajdonítaniuk.
   
Az Apple közölte, hogy a támadás felgöngyölítésében együttműködik a bűnüldöző szervekkel, és még kedden a felhasználók rendelkezésére bocsátja a biztonsági rés betömésére alkalmas eszközt.
   
A Facebook még pénteken hozta nyilvánosságra, hogy hackerek - a nyomok szerint Kínából - egy rendkívül kifinomult támadás keretében próbáltak meg bejutni a vállalat alkalmazottainak számítógépeibe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.