A net nyitott könyv

Döbbenet: a Facebookon tudta meg, hogy férje bigámiában él

A Facebooknak köszönhetően tudta meg egy asszony, hogy férje nős - rajta kívül.

2012.03.11 11:04ma.hu

A közösségi oldalak sok mindenre jók, többen találtak már rá az igaz szerelemre a Facebook segítségével. Mindazonáltal egy-egy ártatlanul feltöltött fotó, egy családi állapot-beállítás, vagy a baráti besorolások kapcsolatokat/családokat képesek tönkretenni. Egy Washingtonban élő nő a Facebookon talált rá életének legfelforgatóbb információjára: a férje másnak is férje.

Az ismert közösségi oldalon böngészve tárult az asszony elé a tény: Alan O'Neill egy másik nővel is házasságot kötött – anélkül, hogy tőle valaha is elvált volna. A párhuzamos kapcsolat nem volt nehezen kivitelezhető, a férfi ugyanis börtönőr, így a kettős életet könnyen és feltűnés nélkül megoldhatta a 12-24 órás műszakokkal.

Az elárult első feleség először jogi segítséget kért, miután döbbenten fedezte fel azt a képet, amin férje és új felesége boldogan falatozzák az esküvői tortát. Úgy tűnik, hogy miután elköltözött tőle, nevet változtatott és újranősült – ahelyett, hogy becsületesen bevallotta volna az egészet az „igazi” feleségének és jogszerűen elváltak volna.

Mindenesetre a férfi most bigámia vádjával járulhat a törvényszék elé. A vád szerint sem O’Neill, sem az első felesége nem adott be soha válókeresetet. Ha bűnösnek találják, akár egy évet is ülhet azok között, akikre eddig vigyázott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.