A szex és a net szabadsága

Szüzek, figyelem: mentsük meg a netet szexszel!

Igen meglepő hirdetésre hívták fel a figyelmünket; nem is hirdetés, inkább akció. Vagy világnagy beugratás. Vagy nimfománia. Vagy nem tudjuk, Segítsenek megfejteni, mi is ez a mentsük meg koitusszal az internetet-dolog...

2008.04.22 19:47ma.hu

A Ne maradj szűz! című honlapon elérhető hölgy meglepő ötlettel borzolja a netezők idegeit: mint mondja, minden szűzzel lefekszik, hogy ezzel az akcióval mentse meg a világot.

A kissé zilált tekintetű, ám tulajdonképp attraktív hölgy ezzel a fölöttébb egyedi megoldással akar küzdeni a netsemlegességért - akármi is az egészen pontosan. Ő ugyan magyarázza, de nem sikerült felfogni - olyasmi, mint a szólásszabadság. Viszont szexszel lehet megmenteni, ami kétségkívül figyelemreméltó sajátossága.

Arra is van magyarázat, hogy miért válogat a kisasszony: nem akar mindenkivel, csak egy bizonyos rétegére összpontosít a netizeneknek (akik igen aktívak, tegyük hozzá - lásd még a pornóoldalak látogatóinak vélelmezhető korfáját).

Azt még nem fejtettük meg, hogy a hölgy nimfomán, médiahacker, pornókarrierjét akarja ezzel elindítani, vagy egyszerűen csak zavarodott kissé - de figyelemreméltó, az biztos. Szóljanak, ha van tippjük.

Csöppet azért fájlaljuk, hogy nem szeptemberben születtünk - ha jól értjük, skorpiók nem jelentkezhetnek. Pedig szigorúan csak az Önök kedvéért, hogy tisztán lássunk - de tényleg... Mindegy, ez van.

Valamiért beugrott egy magyar film is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.