Túltesz az iPhone 4S-en?

Adja az ívet az új androidos telefon

Pár napja a Samsung kiadott egy teaser videót az október 11-én bemutatandó új okostelefonjáról. Elsőre nem volt egy nagy durranás, de egy lelkes rajongó több filmkockából összerakta ezt a képet. Talán ez lesz a Nexus S utódja, a Nexus Prime?

2011.10.07 11:01Konrád - ma.hu

Az Android népes rajongótáborának többsége úgy véli, ez valóban a sok pletykával övezett új csúcstelefon, ami a Verizonnál lesz csak elérhető. A képről csak oldalnézetből látszik a telefon, de így még feltűnőbb, milyen elegánsan ívelt - teljesen más, mint az iPhone 4S - ami miatt vélhetően nagyon kényelmes fogás esik majd rajta - akár hosszútávon is.

A BGR (ami azért az utóbbi időben sok mindenben tévedett az iPhone 4S körüli pletykák során) szerint a Nexus Prime várhatóan Galaxy Prime néven fut majd, és a következő jellemzőkkel érkezik: Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer, 9mm-es ívelt 1280X720-as felbontású 4.65-ös Super AMOLED HD képernyő, 1.2 GHz kétmagos processzor, 1 GB RAM, 32 giga tárhely, 5 megapixeles hátlapi és 1.3 megapixeles előlapi kamera, 1080p HD videófelvétel, 4G LTE, Wi-Fi ab/g/n, NFC és egy 1750 mAh akksi.

Amikor a Samsung bejelentette, hogy az Egyesült Államokban is piacra dobja a high-end Galaxy S II telefonokat, egy kivételével az összes szolgáltató kapott belől forgalmazásra. A Verizon azonban nem. Mindenki azt gyanította, hogy azért ugrották át a Galaxy S II-őt, hogy megkaparinthassák az új zászlóshajót a Nexus-t.

Az első Nexust, mint ahogy a Google G1 telefont is még a HTC gyártotta. De később a Samsung kalapálta össze a Nexus S okostelefont. Lehet, hogy csütörtökön megismerhetjük a sorozat újabb darabját? A teaser videó itt látható:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.