Freudi elszólások?

Feltörték a thai miniszterelnöknő Twitteres fiókját

Feltörték a thai miniszterelnök Twitteres fiókját, és a politikáját bíráló megjegyzéseket tettek fel rá.

2011.10.02 09:36MTI

Jinglak Sinavatra mikroblogjában vasárnapra virradóra garázdálkodtak ismeretlen internetkalózok, és a tájékoztatási minisztérium megpróbál fényt deríteni a kilétükre - közölte Titima Csaiszeng kormányszóvivő.

A miniszterelnök fiókjában legalább nyolc üzenetet helyeztek el, amelyek alkalmatlansággal vádolják kormányát, és szemére vetik, hogy urambátyám-alapon osztja el az állásokat.

Jinglak Sinavatra pártja, a Pheu Thai elsöprő győzelmet aratott a júliusi parlamenti választáson. Sinavatra lett az ország első női miniszterelnöke. Bírálói azzal vádolják, hogy ő csupán testvére, Thakszin Sinavatra bábja. A kormányfő fivérét öt évvel ezelőtt puccsal távolították el a hatalomból, és korrupcióval vádolták, illetve azzal, hogy elkeseredett, néha erőszakos konfliktusokat gerjesztett ellenlábasai és hívei között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.