Linkeskedések Németországban

Kicsit sokan jöttek: nem lájkolta a Facebook-bulit a rendőrség

Ismét a rendőrség vetett véget egy Facebookon szervezett születésnapi bulinak Németországban, ahol az utóbbi időszakban több hasonló esetre is volt példa.

2011.09.11 18:16MTI

A hatóságok ezúttal Alsó-Szászországban avatkoztak közbe. A bulit egy 15 éves langeni lány szervezte születésnapja alkalmából, és mindössze hatvan embert akart meghívni, de négyszázan jelentek meg.

Mint kiderült, az ünnepelt rosszul állította be szűrőit a Facebook közösségi portálon, így gyakorlatilag mindenki láthatta a meghívót - közölte a rendőrség vasárnap. Ahogy egyre több vendég jelent meg a bulin, és az kezdett kicsúszni a szervezők kezei közül, a lány anyja értesítette a rendőrséget.

A hatóság egy férfit őrizetbe vett, mert nem az akarta elhagyni a helyszínt. A nyár folyamán Hamburgban egy fiatal lány is hasonló hibát követett el, tévedésből több ezren kaptak meghívót a Facebookon.

A bulit végül lefújták, de ennek ellenére is több százan ünnepeltek a lány szüleinek kertjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.