Kingston USB 3.0 kártyaolvasó

5 Gb/mp-os tempó

A számos kártyaformátumot, beleértve az új, nagy kapacitású SDXC-kártyákat is támogató olvasó az USB 3.0 technológia teljesítménybeli előnyeit aknázza ki, ezáltal gyorsabb adatátvitelt biztosít.

2011.08.02 11:22Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A Kingston USB 3.0 Media Reader Plug and Play kialakításának köszönhetően gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé, és akár 5,0 Gb/mp sebességű adatátvitelt biztosít a nagyfelbontású képek és nagy adatfájlok mozgatásához. A készülék természetesen kompatibilis az USB 2.0 technológiával.
 
A jelenleg a piacon kapható többféle, nagysebességű kártyák kezelésének képessége és kis mérete révén a Kingston USB 3.0 Media Reader megfelel az otthoni, utazás közbeni vagy irodai használathoz egyaránt, mondta a bejelentés kapcsán Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. Az olvasó segítségével kényelmesen mozgathatók a különböző platformok (CompactFlash - CF Type I (UDMA 0-6), CF Type II (UDMA 0-6); Secure Digital - SD, SDHC, SDHC UHS-I, SDXC, SDXC UHS-I; microSD - microSD, microSDHC, microSDXC; Memory Stick/M21 - Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick M2) között a fényképek, a zenék és egyéb adatok.
 
A 93x53x16 mm-es Media Reader tartozéka egy háromcsatlakozós USB 3.0 kábel. A termékhez kétéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár. Windows 7, Windows Vista (SP1, SP2) és Windows XP (SP3) alatt egyaránt használható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.