Tartósak és kevesebb hőt termelnek

Mozgóalkatrész nélküli meghajtókat mutatott be a Kingston

A Kingston Technology Europe Ltd. bemutatta a Kingston SSDNow mozgóalkatrész nélküli meghajtó-termékcsalád legújabb tagjait, a Kingston SSDNow V+ Series meghajtókat.

2009.08.29 17:42ictpress

A meghajtók használatakor az operációs rendszer működését 4K méretű csomagok esetében 6300 IOPS véletlenszerű olvasási, illetve 291 IOPS véletlenszerű írási sebesség segíti.

A meghajtó 220 MB/mp szekvenciális olvasási, illetve 180 MB/mp írási sebességgel rendelkezik.

Az új meghajtók közül egyelőre csak a 64 GB-os verzió érhető el az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet, Afrika), a 128 GB-os és a 256 GB-os meghajtók várhatóan szeptembertől kaphatók a térségben.

A Kingston SSDNow V+ meghajtók szabványos SATA felületet használnak, és mivel nem alkalmaznak mozgó alkatrészeket, rendkívül tartósak, valamint kevesebb hőt termelnek, mint egy hagyományos merevlemez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.