Időjárás

A mai lehet az utolsó igazán nyárias napunk

Őszies fordulat közeleg.

2020.09.22 07:23ma.hu

Kedden is a napsütés lesz túlsúlyban, csapadék estig nem várható.Az esti órákban nyugaton, délnyugaton alakulhat ki kisebb eső, záporeső. Többfelé fújhat élénk délkeleti szél. Hajnalban 6-14, délután 24-29 fokot mérhetünk. Folytatódik a frontmentes idő - írja előrejelzésében az Időkép.

Szerdán a napos időszakok mellett már több lesz a gomolyfelhő. Eleinte néhol, majd délutántól elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. Élénk, északnyugaton erős lesz a déli, délnyugati szél. Enyhébb lesz a reggel, délután 23-29 fok várható.

Csütörtökön a napos-felhős időben helyenként ismét kialakulhat zápor, zivatar, többségében keleten. Főként délen és keleten támad fel a nyugati, délnyugati szél. Napközben 23-29 fokra van kilátás.

Pénteken nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, napközben helyenként, délután nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A délies szél országszerte felerősödik. Az enyhe reggel után délután 21-29 fok ígérkezik, nyugaton lesz hűvösebb.

Hétvégén szeles, esős, őszi idő van kilátásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.