Időjárás

Vízben áll a Balaton-parti sétány Keszthelyen

Szerda éjszaka is alapvetően felhős marad az ég, fagypont köré csökken a hőmérséklet. Hószállingózás, időszakos havazás a nyugati, délnyugati határvidéken valószínű, másutt nem várható csapadék.

2020.03.25 18:29ma.hu

Csütörtökön megkezdődik a fokozatos enyhülés. Az ország nagy részén még marad a felhős, borongós időjárás. A Tiszántúlon lehet számítani tartósabb napsütésre, másutt csak alkalmanként bukkanhat elő a nap. Reggel, a nyugati határvidéken még lehet kisebb hóesés, de fokozatosan megszűnik. Az ország túlnyomó részén nem hullik csapadék a nap folyamán. A délnyugati térségben is gyors olvadás jön. Éjszaka tovább vékonyodik, csökken a felhőzet felettünk, reggelig már csak nyugaton marad borult az ég. Fagy csak elvétve lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.