Időjárás

Sejtelmes szivárvány ívelt át a Balaton felett

Nem a lencse tükröződik, egy valódi természeti jelenséget örökített meg Böröczky Bulcsú fotográfus.

2020.02.15 22:34ma.hu

Egészen rendkívüli felvételt készített drónja segítségével február 14-én a Balaton felett “tündöklő szivárványról” Böröczky Bulcsú fotográfus, aki korábban több alkalommal kapta lencsevégre a természet egy-egy ritka pillanatát Balatonboglár környékén.

"Ritkán produkál ilyen csodát a természet, pláne február közepén. De jó helyen voltam, jó időben. Nagyon örülök, hogy ez így sikerült" – írta a fotóhoz fűzött Facebook-bejegyzésében.

Voltak, akik szerint csak a lencse tükröződött, de mint kiderült, rengetegen lefotózták a természeti jelenséget. A beágyazott posztra kattintva megtekintheti a zseniális fotográfus további képeit, érdemes megnézni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.