Időjárás

Akár 18 fok is lehet vasárnap

Emellett kisebb esőkre, záporokra kell számítani.

2020.02.01 17:26MTI

Vasárnap reggel, délelőtt még általában napos idő várható, majd késő délelőttől nyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Délutántól főként az ország északi felén, estétől már keleten is több helyen kell kisebb esőre, záporra számítani. Szombaton a délnyugati szelet még inkább csak a Dél-Dunántúlon, vasárnap a nyugatias szelet azonban már nagy területen kísérik majd erős széllökések, sőt vasárnap néhány helyen viharos szél is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, az Északi-középhegység északi oldalán és a Nyugat-Dunántúlon lesz hidegebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 18 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.