Időjárás

Erős lehűlés követi a februári tavaszt

15 fokkal indul a február, kedd, szerda környékén viszont markáns hidegfront érkezése körvonalazódik.

2020.01.30 14:30ma.hu

Mintha nem is február, hanem március következne a naptárban, már ami az időjárást illeti. Nyugat, délnyugat felől igen enyhe légtömegek érkeznek, így utolsó téli hónapunk tavaszias idővel köszönt be, hétvégén és a jövő hét elején többfelé a 15 fokot is elérjük.

A szokásosnál jóval enyhébb időnek egy kedd-szerda környékén érkező markáns hidegfront vethet véget, mely akár 10 fokos lehűlést is hozhat - jósolta az Időkép.

A front átvonulásának pontos lefolyása a hosszabb időtáv miatt még bizonytalan, jó eséllyel ismét kiadósabb csapadék jöhet, akár újra kialakulhatnak majd zivatarok, a hideg levegő beáramlását követően pedig hózáporokra, havazásra is van esély. Egyúttal az északnyugatira forduló szél is viharossá fokozódhat.

A következő napokban érdemes lesz tehát folyamatosan nyomon követni a ma.hu időjárással kapcsolatos híreit (is).

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.