Időjárás

Pár napig még hideg lesz, de már nyakunkon a tavasz

Jövő hétvégén már igazi tavaszi meleg lehet.

2018.03.04 09:40ma.hu

Hétfőn napközben egyre többfelé megnövekszik a felhőzet, és estétől vegyes csapadék várható: hó, ónos eső, eső egyaránt lehet. A Köpönyeg.hu jóslata szerint reggel -12 és -4, délután -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden borult időre számíthatunk. Eleinte ónos eső, hó is lehet, majd mindenhol esőre vált a csapadékforma. Reggel 0, délután +5 fok ígérkezik.

Szerdán és csütörtökön kevés napsütés és gyakran változó felhőzet ígérkezik. Kisebb eső, zápor előfordul. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: szerdán 7, csütörtökön már 11 fok körüli értékek lehetnek.

Pénteken változóan felhős idő lesz, komoly csapadék nélkül. A megerősödő DNy-i széllel még melegebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután már 10-17 fok valószínű.

Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég, elszórtan fordul elő zápor. A DNy-i szél élénk marad. Tovább folytatódik a felmelegedés: délutánonként már 13-20 fokos, igazi tavaszi meleg lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.