Hideg idő

Jég és fagy - Több autópálya-szakaszt lezártak Olaszországban

Az autópálya-kezelő arra figyelmeztette az autósokat, hogy az ország északi és középső részén csak akkor hajtsanak fel a sztrádára, ha az elengedhetetlen.

2018.03.02 12:01MTI
hirdetés

A rossz időjárás miatt mindkét irányban lezárták Milánó és Bologna között az A1-es olasz autópályát pénteken, az autópálya-kezelő pedig arra figyelmeztette az autósokat, hogy az ország északi és középső részén csak akkor hajtsanak fel a sztrádára, ha az elengedhetetlen.

Az A1-es autópálya Milánó és Bologna közötti szakaszának a jeges eső és fagy miatt történt lezárása az észak-dél irányú közúti közlekedés megbénulásához vezetett.

A Bologna mellett elhaladó A13-as autópálya, valamint az Adriai-tenger partján húzódó A14-es autópálya több szakaszon járhatatlan.

Bolognában és Riminiben a rendkívül rossz időjárási viszonyok miatt szünetel a tanítás.

Az észak-nyugati Liguria tartományban akadozik a vasúti forgalom.

A Pó-alföldön havazik. Rómában és a fővárostól délre - ahol az előző napokban szintén havazott - most meleg, homokkal teli afrikai szél fúj esővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.