Időjárás

Havas eső, hó, eső - Lesz minden

Délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

2018.02.13 09:51ma.hu
hirdetés

Kedden erősen felhős, vagy borult idő lesz. Többfelé számíthatunk havas esőre, havazásra, keleten inkább esőre. Az ÉK-i szél megélénkül. Reggel 0, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán folytatódik a borult idő. Főleg a középső és a keleti területen alakul ki csapadék, mely egyre inkább hó lesz. Megerősödhet az ÉNy-i szél. A Köpönyeg.hu jóslata szerint a csúcsérték kevéssel fagypont felett alakul.

Csütörtökön csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap, de keleten még előfordul vegyes csapadék. Reggel -7 és 0, délután 1 és 6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétvégén változóan felhős időre van kilátás, komoly csapadék nélkül. Egyre többfelé emelkedik +5 fok fölé a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.