Időjárás-jelentés

Egész héten esni fog az eső

Zivatarok és 24 fok, aztán vissza is esik a hőmérséklet.

2017.05.21 08:49ma.hu

Hétfő
A napsütés mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg a középső és a keleti tájakon alakul ki zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső is lehet. 21 és 27 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Front nem lesz felettünk.

Kedd
Gomolyfelhős időre számíthatunk, és délután főleg a középső és a nyugati területen fordul elő zápor, zivatar. Az ÉK-i szél csak zivatarok környezetében erősödik meg. 23 fok körül alakulhat a maximum.

Szerda
Sok napsütés és délutáni gomolyfelhő-képződés valószínű. Elszórtan lehet csak zápor. Az ÉNy-i szél egyre többfelé megerősödik. Hidegfront érkezik. A hőmérséklet még 21 és 27 fok között alakulhat.

Csütörtök, péntek
Gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan várható zápor. Az ÉNy-i szél mindkét nap erős lesz. Visszaesik a hőmérséklet, délutánonként már csak 17-24 fok ígérkezik.

Hétvége
Napos, friss időre van kilátás. Csak néhol alakul ki zápor. Hűvösek lesznek a reggelek, 10 fok alá süllyedhet a hőmérséklet, délután 19 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.