Időjárás-jelentés

Itt szakad az eső a nyakunkba - térképpel!

Nyugat felől hidegfront érkezik, záporok, zivatarok alakulnak ki. A Dunántúlon pedig erős, viharos lesz az északnyugatira, északira forduló szél.

2017.05.20 08:20ma.hu

Szombaton, keleten még fülledt meleg idő ígérkezik. Északnyugat felől azonban hidegfront érkezik. Az ország nyugati felén élénk, gyakran erős széllükésekkel kísért északnyugati szél fúj. A front számottevő csapadékot nem hoz napközben abban a térségben. A középső és keleti országrészben, a kezdetben napos, fülledt időt elszórtan kialakuló záporok, zivatargócok zavarják meg.

Éjjel már északnyugaton, nyugaton is eshet, miközben keleten hajnalra előreláthatólag kitisztul átmenetileg az ég. A szél a Dunántúlon éjszaka is erős marad, és fokozatosan keleten is megélénkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.