Időjárás

Köd, hószállingózás, ónos szitálás

Reggel általában -7 és -2 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken akár -10 foknál is hidegebb idő lehet.

2016.12.08 07:40ma.hu

Hajnalban sokfelé válik párássá a levegő, és a ködfelhőzet kora délutánig kitarthat. A köpönyeg.hu jóslata szerint hószállingózás, ónos szitálás bárhol előfordulhat. Délután néhány órára előbukkanhat a nap. Reggel általában -7 és -2 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken akár -10 foknál is hidegebb idő lehet. Délután -2 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntekre virradó éjszaka ismét borús, párás lesz a levegő. Délelőtt feloszlik a ködfelhőzet nagy része és előbukkan a nap. A nyugati szél megélénkül, mellyel több fokkal enyhébb levegő éri el hazánk térségét. 2 és 9 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete, ÉK-en lesz a leghidegebb.

Változóan felhős időre van kilátás a hétvégén, csapadék nem alakul ki. 5 és 10 fok között várható a csúcsérték mindkét nap. Vasárnap estétől megerősödik az ÉNy-i szél.

Az erős északnyugati széllel hidegfront érkezik hétfőn. Útján egy-egy zápor, hózápor kíséri. +5, +6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.