Időjárás

A kőszegi hegységben már 16 centis a hó

Megérkezett a hideg levegő nyugatra, az Alpokalján már havas eső, hó esik, Sopron és a Kőszegi-hegység szépen kifehéredett.

2016.11.12 09:44ma.hu



MTI Varga György - Hóesésben haladó járművek a 74-es főúton Zalaszentbalázs közelében

A havazás, a szél és a hófúvás veszélye, valamint az északira forduló, viharossá fokozódó szél miatt Vas, Veszprém és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetéseket, a sok eső miatt három dunántúli megyére másodfokú, további kilenc megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki erre a napra a meteorológiai szolgálat.

Behavazott közúti jelzőtábla a 74-es úton Vasváron - MTI/Varga György


Az előrejelzések szerint nem csak a hegyekben kell számító jelentős havazásra, és arra kell készülni, hogy a síkvidékeken is megmarad a hóréteg.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.