Időjárás-jelentés

Változóan napos, döntően nyugodt és csapadékmentes idő legalább a jövő hét elejéig!

Csütörtök hajnalban, a dél-dunántúli és déli tájakon nem kizárt egy-egy futó záporeső kialakulása, bár jelentős csapadéknak minimális az esélye.

2016.09.22 07:27ma.hu

Csütörtöktől, legalább a jövő hét elejéig változóan napos, döntően nyugodt és csapadékmentes időre számíthatunk, de átmeneti mérsékelt felhősödések előfordulhatnak, illetve a kora reggeli órák párássága is átmenetileg felhőzetté alakulhat a reggeli, délelőtti órákban. Csütörtökön, északkeleten egy-egy futó záporeső sem kizárt, bár jelentős csapadéknak minimális az esélye.

Közlekedésmeteorológia

Csütörtökön a hajnali, lecsapódó párásságtól kissé síkos útfelszín, illetve elvétve előforduló ködfoltok nehezítik csak a közlekedést időjárási szempontból - írja az eumet.hu előrejelzésében.

Pénteken, szombaton sehol nem valószínű csapadék. A hajnali párásság eloszlását követően nyugodt, őszi idő alakul ki sok napsütéssel, 20 fok körüli maximum hőmérsékletekkel.

Vasárnap a délelőtt nyugodt, szűrt napsütéses időt ígér, majd délután és este erősebb felhősödésre és elszórtan előforduló záporokra van kilátás.

Hétfőn ismét szakadozottabb felhőzet, változó napsütés a legvalószínűbb, de egy-egy zápor ezen a napon is kialakulhat.

A jövő hét közepe tájékán is előreláthatólag marad a csendes, nyugodt, változóan napos, szűrt napsütéses, kora-őszi időjárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.