Időjárás-jelentés

Hűvösebb napok jönnek

A napsütés ellenére hűvös lesz.

2016.09.20 06:58ma.hu

Kedden reggel és délelőtt, a Tiszántúl keleti felén még várható némi eső, majd ott is megszűnik a csapadék, és délután csökken a felhőzet. Az ország többi részén egész nap napos idő várható, átmeneti felhősödésekkel. A nyugati, valamint a keleti országrészben erős lökésekkel kísért északi, északkeleti szél fúj. A napsütés ellenére kissé hűvös lesz az eumet.hu előrejelzése szerint.

Közlekedésmeteorológia

Kedden a korábbi esőktől helyenként még vizes útszakaszok, illetve az élénk, olykor erős széllökések okozhatnak balesetveszélyesebb helyzeteket a közlekedésben.

Szerdára mérséklődik a szél. Csapadékmentes, zömmel napos, de hűvös időre készülhetünk. Hajnalban 10 fok alatti hőmérsékletekre, párásságra, a szélvédett völgyekben ködfoltokra is készülni kell.

Csütörtökön, pénteken is a napsütésé lesz a főszerep, de reggelenként ködfoltok, napközben pedig átmeneti, erősebben felhős időszakok is ígérkeznek. Az évszakos átlaghoz képest kissé elmarad a maximum hőmérséklet.

Szombatra felhősebb idő ígérkezik szórványos esőkkel, záporokkal. A nyugati országrészben várható tartósabb eső, hidegebb idő, míg keletebbre csak helyi záporok alakulnak ki előreláthatólag. Estére szakadozni kezd a felhőzet.

Vasárnap - most - reggel párás, majd zömében napos vagy fátyolfelhős, csapadékmentes, nyugodt, őszi idő a legvalószínűbb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.