Időjárás

Ha már unja az amerikai havas képeket, nézze meg az egyik legszebb fővárost télen!

Egész decemberben vártuk a havat, reménykedtünk a fehér karácsonyban, ám a hópelyheket csak a január hozta meg. Drónfelvételen a csodás Budapest!

2016.01.26 10:01ma.hu

A SkyDrone által közzétett felvételen hóval belepett gyönyörű fővárosunk látható. Január utolsó hetében helyenként hullhat még hó, havas eső, ónos eső, de egyre inkább esőre kell készülni. Ami rosszabb, hogy visszatért a köd is. Az Egyesült Államok keleti partvidékén végre levonult a Jonas névre keresztelt hóvihar, helyenként több mint 1 méteres hó is van. Bár a havat Amerikában és itthon is karácsonyra vártuk, ott kifejezetten tavaszi időjárás volt, nálunk pedig egyáltalán nem általános a fehér karácsony a meteorológiai statisztikák alapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.