Erő

Felkapta az orkán erejű szél a férfit - videó

Hallgassa csak, hogy süvít! Ennek a 113 km/h erejű széllökéseknek próbált ellenállni egy férfi...

2016.01.15 18:27ma.hu

Az Amerikai Egyesült Államok 38. tagállama, Colorado a Sziklás-hegység régiójában helyezkedik el, így az egyes területein igen eltérő az időjárás. A térség az úgynevezett Chinook szélről is ismert, amikor az alföldet vékony rétegű hideg levegő borítja, a nyugatról érkező erős szél pedig felemeli azt, s a magasabb légtömegekből meleg levegő kerül a helyére. Ez a természeti jelenség a "chinook", amely a magas alföldek hőmérsékletét akár 10 fokkal is emelheti egy rövid időre. De jelen esetben ezt a férfit is sikerült a közel 113 km/h-s szélnek felkapnia.

Downslope Winds in Boulder, CO

Közzétette: AMHQ - 2016. január 15.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.