Havazás

A mentőszolgálatnak nem volt több munkája az időjárás miatt

Jellemzően az esésekből adódó kéz-, kar-, lábtörés volt a jellemző, de előfordult, hogy valaki a fejét ütötte be - tette hozzá.

2016.01.07 12:56MTI

Az Országos Mentőszolgálatnak nem volt több munkája az időjárás miatt a szokásosnál - mondta el a szervezet kommunikációs és pr-igazgatója csütörtökön az MTI érdeklődésére.

Győrfi Pál közölte, az elmúlt 24 órában közel háromezer esete volt a mentőszolgálatnak országszerte. Az ónos esővel sújtott országrészekben megnőtt a gyalogosbalesetek száma. Csongrád megyét említette példaként, ahol az elmúlt egy nap során 54 embert kellett kórházba vinni végtagsérülés miatt.

Jellemzően az esésekből adódó kéz-, kar-, lábtörés volt a jellemző, de előfordult, hogy valaki a fejét ütötte be - tette hozzá.

Győrfi Pál kiemelte, az időjárás nem okozott fennakadást a mentésben, mindenhova eljutott a segítség, és mentőegységük sem szenvedett balesetet a havazás, illetve az ónos eső miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.