Havazás

Útlezárások felborult gépkocsik miatt Zala megyében

Havazás nehezíti a közeledést Zala megyében. Egy felborult személyautó miatt Szentgyörgyvár közelében lezárták a 76-os utat, Keszthelynél pedig tehergépkocsi borult fel, ezért csak félpályás lezárás mellett haladhat a 71-es út forgalma.

2016.01.04 13:36MTI

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a 760-as úton, Felsőpáhoknál kisodródott és szalagkorlátnak csapódott egy gépkocsi. A jármű vezetőjéhez mentőt hívtak, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát félszélességben lezárták.

A 71-es úton történt balesetben a tehergépkocsi vezetője megsérült. A 76-oson felborult autóban utazó két ember nem sérült meg.

A megyei közútkezelő ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a folyamatos havazás miatt csaknem negyven gép dolgozik a zalai utakon.

A kamionok nehezen tudnak csak felkapaszkodni az emelkedőkön, így lassan halad a forgalom a 86-os úton, Zalalövő térségében és a 75-ös úton, a baki tetőn.

Kezd feltámadni a szél, ami tovább nehezíti a közlekedést.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.