Havazás

Zala megyét teljesen ellepte a hó

A főútvonalak havasak, ráadásul feltámadt a szél, így a hófúvások is gondokat okozhatnak.

2016.01.04 10:56MTI
screenshot

Reggel óta intenzíven havazik Zala megyében, ahol úgy számolnak, tíz centi friss hó esik ma, és a havazás holnap is folytatódik. Az M1 helyszíni tudósítójának délelőtti beszámolója szerint már 1-2 centi friss hó hullott, a főútvonalak is havasak, ráadásul feltámadt a szél is, így a hófúvások is gondokat okozhatnak.

A megyében ráadásul -7 fok van, így a sózás egyelőre nem sokat ér. Az autók nagyon lassan haladnak, a szakemberek pedig azt tanácsolják, csak az induljon útnak, akinek valóban halaszthatatlan dolga van. Az összes, több mint tíz munkagép dolgozik, 1600 kilométert kell takarítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.