Vihar

Megrongálódott a Kisstadion jégpálya

A hétfő esti felhőszakadásban megrongálódott a Kisstadion jégpálya. A létesítmény több hétig nem tudja fogadni a csapatokat.

2015.08.18 19:20MTI

Amint Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára az MTI-nek kedden elmondta: a hatalmas tömegű víz oldalról beömölve feltépte a sátorral borított jégpálya talapzatát. A hűtőcsővezeték és a jégpálya palánkja úgy megrongálódott, hogy le kell olvasztani a jeget.

Hozzátette: a helyreállítási munkák több hétig tartanak, így az ott edző majdnem 300 gyereknek addig máshol kell készülnie a közelgő hokis szezonra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.