Időjárás

Zápor, zivatar is lehet helyenként

A fátyol-, illetve gomolyfelhők mellett sok lesz a napsütés, de szombaton a Dunántúlon, vasárnap keleten erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés.

2015.04.11 14:14MTI

Szombaton a késő délutáni óráktól nyugaton, délnyugaton, vasárnap keleten, északkeleten helyenként zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délnyugati szél gyakran megélénkül, majd estétől csak a Kisalföldön, vasárnap másutt is északnyugatira fordul, megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 18, 22 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.