Időjárás

Szeles, tavaszias idő várható

A szombat hajnali borongós, esős idő után többfelé kisüt nap. Késő délután, este ismét felhők sodródnak fölénk, és este szórványosan lehet eső, záporeső. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az Észak-Nyugati szél. Reggel 5, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

2014.12.19 17:04ma.hu

Vasárnap
Napközben fokozatosan csökken a felhőzet, és előbukkan a nap. Futó záporok, a hegyekben hózáporok alakulhatnak ki. Erős lesz a szél, néhol viharos széllökések lehetnek. A köpönyeg.hu előrejelzése szerint 6 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfő, kedd
Változóan felhős időre van kilátás, újra erősödő nappali felmelegedéssel. Szenteste napjaReggel párássá válik a levegő, napközben szikrázóan napos és tartósabban párás tájak váltakoznak.

Karácsony első napja
Erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan fordul elő eső, zápor. Az Észak-Nyugati szél többfelé megerősödik. Lehűlés kezdődik.

Karácsony második napja
Felhőátvonulások lehetnek, elszórtan valószínű zápor, majd hózápor. 5 fok alá süllyed a maximum.

A folytatásban
További lehűlés, akár többszöri hóesés is lehet - bár nagyon nagy a bizonytalanság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.