Meteorológia

Átmenetileg csapadékos, majd száraz, de fagyos lesz az időjárás

A kezdeti, fagymentes éjszakák után a hét második felében a kevésbé felhős, szélvédett, fagyzugos helyeken ismét lehetnek hajnali fagyok.

2014.11.17 11:50ma.hu
Kép: FB/Országos Meteorológiai Szolgálat

A néhol még zajló - időjárási okokból sokfelé jelentősen elhúzódó - kukorica-betakarítást illetve a többi aktuális munkát november eddigi részében az ország nagy részén újabb eső alig nehezítette, az átlagosnál kevesebb csapadék esett - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

November 16 és 19 között átmenetileg többfelé valószínű csapadék, később azonban ismét egyre kevesebb helyen eshet. A kezdeti, fagymentes éjszakák után, a hét második felében a kevésbé felhős, szélvédett, fagyzugos helyeken ismét lehetnek hajnali fagyok.

Holnap, kedden csapadékzónájával délnyugat-északkeleti irányban egy front vonul át fölöttünk, ami sokfelé okoz borultságot és kiadós esőt. Hajnalban, reggel párás lesz a levegő, a kevésbé felhős részeken köd képződhet. A délkeleti szél megélénkül, időnként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 5, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 14 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.