Belvíz

Még két utat le kellett zárni a Dunántúlon

Az eddigiek mellett csütörtök délelőtt lezárták a Püspökmolnári és Vasszécseny, valamint a Molnaszecsőd és Döröske közötti összekötő utat.

2014.10.23 11:46MTI
Forrás: youtube.com (A kép csak illusztráció)

Az eddigi hat mellett további két mellékutat zártak le csütörtökön vízátfolyások, valamint ár- és belvíz miatt a Dunántúlon - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

Vas megyében már hét út van lezárva. Az eddigiek mellett csütörtök délelőtt lezárták a Püspökmolnári és Vasszécseny, valamint a Molnaszecsőd és Döröske közötti összekötő utat.

A Kemenestaródfa és Vasalja, a Szentgyörgyvölgy és Kerkáskápolna, a Körmend és Egyházasrádóc közötti összekötő utat, a Pinkamindszent és az országhatár közötti útszakaszt és a csákánydoroszlói bekötőutat már korábban lezárták.

Zala megyében a Szentgyörgyvölgy és Kerkáskápolna közötti útszakaszt zárták le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.