Hídfelújítás

Három hétre lezárják a Galgaguta és Bercel közötti utat

Péntektől, várhatóan három hétre lezárják Nógrád megyében a Galgaguta és Bercel közötti utat, a közlekedőknek kerülőutakon kell haladniuk.

2014.10.21 18:09MTI

Pécsi Norbert Sándor a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta: a Galgaguta külterületén lévő közúti hidat a zrt. beruházásában állítják helyre, a pénteken kezdődő munkát csak teljes útzár mellett lehet végezni.

A felújítás várhatóan három hétig tart, addig a Galgaguta-Nógrádkövesd-Becske-Bercel, illetve az Acsa-Erdőkürt-Kálló-Vanyarc-Bercel kerülőutat vehetik igénybe a közlekedők.

A 9,5 millió forintból megvalósuló hídrekonstrukció magába foglalja a járdák és szegélyek felújítását, a pályalemez szigetelését, a korrózióvédelmet, valamint az új aszfaltburkolatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.