Időjárás

Szerdán nagy eső, erős lehűlés jöhet

Nyugaton néhol csak 6-7 fok lesz délután.

2014.10.18 15:26ma.hu

Vasárnap
Reggel és délelőtt még párás, felhős lehet az idő, majd kisüt a nap és délután már napos idő várható. A déli szél többfelé megélénkül. Reggel 7, délután 20 fok körül alakulhat a hőmérséklet - írta a köpönyeg.hu.

Hétfő
A párásság megszűnése után gyengén felhős, napos idő lesz. 22 fok körüli értékeket mérhetünk, kellemesen meleg lesz.

Kedd
Reggel párás, napközben egyre felhősebb időre van kilátás. Nyugaton és északon már csapadék is lehet. A nyugati, északnyugati szél megélénkül.

Szerda
Sokfelé valószínű jelentős mennyiségű eső, zápor, keleten zivatar is. Drasztikus lehűlés várható, hiszen nyugaton néhol csak +6, +7 fok lesz délután. Keleten még 15-20 fokos enyhe idő lehet. Sokfelé megerősödik, több helyen viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél.

Csütörtök, október 23-a
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délelőtt még sokfelé, délután már csak elszórtan alakul ki újabb eső, zápor.

Péntek
Újabb nedves levegő érkezik, melyből több helyen fordul elő csapadék.

A folytatás
November elejére újabb lehűlés érkezhet, a hegyekben már akár hózáporok is lehetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.