Jár az idő

Vénasszonyok, itt a nyár!

A hétvégén is folytatódik az enyhe ősz. Reggelente párás, ködös lehet az idő, de csapadék nem várható, napközben több helyen 25-26 Celsius-fokig emelkedhet a hőmérséklet.

2014.10.09 15:20MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Pénteken és szombaton a ködfoltok feloszlása után napos időre lehet számítani. Többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon olykor meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet általában 20 és 26 fok között valószínű.

Szombaton időnként megélénkül, északnyugaton néhol meg is erősödik a szél, de továbbra is derült, napos lesz az idő, csapadék nem várható. A minimum-hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű. A nappali maximumok 20 és 26 fok között alakulnak.

Vasárnap mérsékelt marad a légmozgás. Napos idő várható, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 8-13 fok lehet. Napközben 21-26 fokig melegszik a levegő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.