Nagyon vénasszonyok nyara

Az időjárás visszaugrik másfél hónapot - tudják még követni?

A jövő héten többször is ködre kell számítani, de csapadék, lehűlés nem várható. A hétvégén akár 26 Celsius-fokig is melegedhet a levegő!

2014.10.05 18:29MTI

Hétfőn északkeleten a felhős, ködös területeken lehet szitálás. A fővárostól északkeletre és az Alpokalján inkább rövidebb, másutt hosszabb időre is kisüthet a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul, a legmagasabb 16 és 21 fok között valószínű. Kedden és szerdán a reggeli, délelőtti órákban ködfoltokra kell számítani, néhol szitálás is lehet. Helyenként megerősödhet a szél.

Kedden a leghidegebb órákban 6-11 fok lehet, nappal 15-21 fokig melegszik a levegő.

Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb általában 18 és 23 fok között valószínű.

Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után nagyrészt napos időre lehet számítani, csapadék nem várható. A déli szél a Dunántúlon helyenként megerősödhet. A minimumhőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű. A nappali maximumok 19 és 24 fok között alakulnak.

Pénteken, szombaton és vasárnap reggel, délelőtt foltokban ködre kell számítani, de csapadék nem várható.

A legalacsonyabb hőmérséklet pénteken és szombaton 8 és 14, vasárnap 9 és 14 fok között valószínű. Pénteken a nappali maximumok 20 és 25 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap 21-26 fokig emelkedhet a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos középtávú előrejelzésből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.