Pincékből, garázsokból szivattyúzzák a vizet

Nyolc utcát homokzsákokkal védenek Balassagyarmaton

A Balassagyarmati Börtön és Fegyház, a városgondnokság és a tűzoltóság segítségével megfeszített védekezést folytat a város kritikus csapadékvíz-elvezető szakaszain, a tűzoltóság pincékből, garázsokból szivattyúzza a vizet.

2014.09.12 13:19MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

Nyolc utcát homokzsákokkal védenek Balassagyarmaton az esőzések miatt, pincékből és garázsokból szivattyúzzák a vizet a Nógrád megyei városban - közölte az MTI-vel Medvácz Lajos (Fidesz-KDNP) polgármester pénteken.

A Balassagyarmati Börtön és Fegyház, a városgondnokság és a tűzoltóság segítségével megfeszített védekezést folytat a város kritikus csapadékvíz-elvezető szakaszain, a tűzoltóság pincékből, garázsokból szivattyúzza a vizet - tette hozzá.

Munkagéppel ástak árkokat a Vizy utcai sportpályánál, és jelenleg az Árpád utca végén, a Városüzemeltetési telephelyen - mondta a polgármester.

Balassagyarmaton az Árpád, Honti, Kölcsey, Daróczi, Szent István, Jószív, Baross és Pozsonyi utcákban homokzsákokkal védik az épületeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.